de Apparatuur

Nikon D3100 DSLR

De zeer eenvoudig te gebruiken Nikon D3100 DSLR levert levensechte opnames met levendige kleuren. Of u nu een familieportret wilt maken of stel rennende kleuters scherp wilt vastleggen, de hulpstand toont precies hoe u in een handomdraai schitterende foto’s kunt maken. Met de Nikon D3100 DSLR kunt u full HD video’s opnemen en elke actie in uitstekende beeldkwaliteit vastleggen, zowel overdag als ‘s avonds.

Nikon AF-P 18-55mm f/3.5-5.6G VR DX

Dit is een lichtgewicht en zeer handzaam objectief geschikt voor alledaagse fotografie. Met het populaire bereik van 18mm tot 55mm en een lichtsterkte van f/3.5-5.6 is dit objectief geschikt om overal mee naartoe te nemen.

Nikon 55-200mm f/4-5.6G AF-S DX

DX-formaat teleobjectief dat met zijn geringe afmetingen een aanzienlijk voordeel biedt. Met een veelzijdig brandpuntsbereik van 55-200 mm en een ultracompact ontwerp is dit teleobjectief de perfecte metgezel voor kleinere DX-formaat D-SLR camera’s.

De Sigma 150-600mm f/5.0-6.3 DG OS HSM Contemporary is een compact en lichtgewicht super telezoomobjectief uit de Contemporary lijn van Sigma. Dit objectief biedt een veelzijdig brandpuntsbereik in een compacte en weerbestendige behuizing. Het fullframe objectief heeft een diafragmabereik van f/5.0-6.3 en maakt gebruik van één FLD en drie SLD elementen om afwijkingen en vervormingen te minimaliseren. De geïntegreerde optische beeldstabilisator is voorzien van een accelerometer voor beter panning prestaties en het verminderen van de effecten van ongewenste camerabewegingen. Hierdoor is dit objectief uitstekend geschikt voor o.a. sport en natuurfotografie.